Over ons

Welkom bij Meulenhoff Schoenen. Midden in het centrum van het bourgondische Maastricht startte Wim Brekelmans in november 1982 aan de Wolfstraat 23 in het pand van de voormalige peperkoekbakkerij van de firma Franssen zijn eigen herenschoenenzaak. Hij wilde elegante en betaalbare kwaliteitsschoenen verkopen. Zijn kennis van materialen en pasvormen werd altijd in een gedegen advies gegoten en afgestemd op de wensen van de klant, om zodoende optimaal aan de wensen van de klant te voldoen.

Thans zet de huidige eigenaar Carlo Meulenhoff de speciaalzaak in dezelfde gedachte voort. Carlo heeft ervaring opgedaan als schoenenadviseur bij diverse schoenwinkels en is in 2009 als zelfstandig ondernemer begonnen met een ambulante schoenenwinkel waarmee hij ouderen bezocht in zorgcentra. Toen de mogelijkheid zich voordeed heeft hij de oudste herenschoenenspeciaalzaak van Maastricht van Wim Brekelmans overgenomen. Nu zet hij met dezelfde passie en liefde voor zowel de schoen als de klant deze authentieke zaak voort.

In de zomer van 2013 heeft de winkel een metamorfose ondergaan en is de verkoopoppervlakte verdubbeld. De naam van de zaak werd van Brekelmans Schoenen omgedoopt tot Meulenhoff Schoenen. Het assortiment is uitgebreid met enkele nieuwe A-merken. En naast deze vertrouwde kwaliteitsmerken is Meulenhoff Schoenen medeoprichter van het jonge, eigenzinnige merk Art Shoe Mafia. Dit merk ontwikkelt kwalitatieve herenschoenen met artistieke prints, een lust voor de schoenliefhebber met een wat kleurrijkere smaak. Hiermee wordt een onderscheidend schoenenconcept neergezet dat tevens als platform voor artistiek talent fungeert. Ook kunt u bij ons uw schoenen zelf samenstellen, een gepersonaliseerde musthave voor de schoenliefhebber die op zoek is naar iets unieks en speciaals. Ons totale aanbod heeft zo een gevarieerd karakter waardoor de stijlvol geklede man voor iedere outfit een bijpassend paar schoenen kan vinden.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties, acties en uitverkoopperiodes kunt u ook onze Facebookpagina liken of ons volgen op Instagram. U bent 7 dagen per week van harte welkom in onze winkel om onze collectie te bewonderen. Laat u verrassen door de perfecte pasvorm van onze kwaliteitsschoenen.

Ons team staat voor u klaar om u te begeleiden naar een goed passend paar schoenen!

Tot snel!
Carlo, Han, Trix, Dagmar, Cas en Ward